Kultur i Almedalen 2017

Nyhet!

Det blir Länsteatern på Gotland och produktions- och kommunikationskontoret Bohm Bohm Room som tillsammans arrangerar årets Kultur i Almedalen 2017. Svensk Scenkonst som tidigare arrangerat Kultur i Almedalen, kommer i år vara en vilande partner. Det blir som vanligt intensiva dagar med aktuella seminarier, scenframträdanden och möjlighet till dialog och mötesytor under olika former.

- Vi ser fram emot att vidareutveckla och befästa Kultur i Almedalen till en fortsatt viktig arena för frågor som berör kulturens betydelse i samhället ur olika perspektiv. Målet är att erbjuda ett brett program som gör att besökare både vill fördjupa sig och upptäcka något nytt, säger Emelie Bergbohm, VD på Bohm Bohm Room.

- Kultur i Almedalen börjar bli en institution i sig under Almedalsveckan. I år sätter vi in ytterligare en växel för att vara en plattform för viktiga samtal och berörande scenkonst. Personligen hoppas jag också på en diskussion som tar upp vikten av ett levande kulturliv i hela landet, i städerna såväl som på landsbygden, säger Thomas Sundström, teaterchef på Länsteatern på Gotland.

Intresserad av att vara en del av Kultur i Almedalens program? 

Kontakta Emelie Bergbohm, projektledare för Kultur i Almedalen via emelie@bohmbohmroom.com

Mer info kommer inom kort.