Föreställningar

En spricka i spegeln

Länsteatern och GotlandsMusiken presenterar

en krogshow, djupt allvarlig och oroande underhållande, i två akter med paus i en coronasäkrad miljö, för de som längtar efter levande teater och musik.

Musiken av bl.a. Offenbach, Mozart, Stravinskij och Urban Släke (legendariskt gotländskt punkband) spelas in av GotlandsMusikens träblåsarkvintett och jazztrio.

Staden Beggars hotas av en stor flodkatastrof. I ett desperat försök att rädda staden byggs det skyddsvallar, tyvärr hindrar korruption och svågerpolitik bygget att bli effektivt och motsättningarna inom såväl det offentliga som det privata livet visar ett samhälle i upplösning. Hoppet ligger hos de unga, men ska de lyckas..?

Vi möter pampen Peachum, stadsplanerarna Lucy och Mack, städaren Polly, arbetaren Jimmey, den barnönskande Leonida, entreprenören Tiger Brown, dansösen Esmeralda och sist men inte minst dragshow-drottningen Gina.

Föreställningen är ett samarbete med Kulturamas högre musikalartistutbildning.

Länsteaterns salong har byggts om för att vara så corona-anpassad som möjligt. Publiken (på ca 40 personer per föreställning) välkomnas till bord om två platser vid varje, med stort avstånd mellan varje bord. Det är dessutom betryggande avstånd från scenen till första raden. Länsteatern har numera stor vana av att smittsäkert ta emot publik, genom hela besöket. Våra rutiner är utarbetade tillsammans med Gotlands smittskyddsläkare Maria Amér och har tillämpats hela hösten. Om du har sjukdomssymtom när du ska se en föreställning återfår man värdet på hela biljetten exkl. serviceavgift, i from att ett tillgodokvitto. Kontakta oss på info@ltpg.se eller 0498-291050 vid sjukdom.

Premiär 26 februari. Se alla datum på biljettlänken nedan.

Biljetter: https://www.ticketmaster.se/search/?keyword=en+spricka+i+spegeln