LÄNSTEATERN ÖPPNAR SIN SKATTKAMMARE

Efter regeringens beslut att begränsa folksamlingar till 50 personer ställs föreställningarna 1 – 13 april av ”Hjälten på den gröna ön” in. Beslut om de återstående föreställningarna tas senare när vi har en klarare bild över läget. Betalda biljetter till inställd föreställning kompenseras med presentkort på biljetternas värde, dock utan den lilla del av priset som är en serviceavgift som går direkt till ticketmaster. Presentkorten skickas hem med post. Du behöver inte själv ta kontakt med teatern för att bli kompenserad med presentkort.

När den fysiska teaterscenen inte kan användas öppnar istället Länsteaterns digitala scen! ”Hjälten på den gröna ön” kommer att filmas och läggas upp på våra sociala medier och hemsida så man kan få se föreställningen hemifrån istället. Denna filmade version av föreställningen är ett första steg i vår satsning ”Från Länsteaterns Skattkammare”. Varje vecka, med start onsdagen den 8 april, kommer programmet att sändas från och med kl 13.00 via vår kanal ”Länsteaterns Digitala Scen”. Denna kan nås via vår hemsida och våra sociala medier. Dessa exklusiva visningar kommer endast ligga uppe under en begränsad period.

Varje onsdag öppnar vi vår kista och visar någon av våra skatter. Vad sägs om ”Rampfeber”, ”Svenskbyborna”, ”Jorden vi ärvde”, ”Systrarna Sisters”, ”Floden”, ”Av kalk är du kommen”, ”Bättre Begagnat”, ”Kvinnan i svart” och inte minst ur ”Anna & Jacob Dubbe”. För vår riktigt unga publik kommer ”Den dagen”, ”Skrotissarna Nickelina och Nicke”, ”Bysens hämnd” och ”Loranga, Mazarin och Dartanjang”.