Inställt fredag 20/3 – söndag 29/3

Inom perioden fredagen 20/3 – söndagen 29/3 ställer Länsteatern in samtliga föreställningar av ”Hjälten på den gröna ön” på grund av sjukdom. Om all personal på teatern fortfarande är symptomfria onsdagen 1 april fortsätter föreställningarna spelas som vanligt, med de restriktioner som teatern sedan tidigare vidtagit, dvs max 80 personer i publiken med onumrerad salong för att undvika närkontakt med främmande människor. All publik som känner någon form av symptom inför en föreställning ombedes stanna hemma och återkomma vid ett annat tillfälle.

Betalda biljetter till inställd föreställning kompenseras med presentkort på biljetternas värde, dock utan den lilla del av priset som är en serviceavgift direkt till ticketmaster. Presentkorten skickas hem med post. Du behöver inte själv ta kontakt med teatern för att bli kompenserad med presentkort, men om du hellre vill boka om till en annan föreställning i april kan du ringa 0498-291055 eller maila info@ltpg.se. (Du kan bortse från detta om du redan avbokat dina biljetter.)

”Hjälten på den gröna ön” har lovordats sedan premiären och varit frekvent besökt, även sedan Corona-utbrottet i Sverige. Denna bejublade föreställning kommer att spelas in på film och tillgängliggöras via teaterns facebook och hemsida för offentligheten. (Detta kommer dock att ske efter 1 april.) Det går fortfarande att köpa biljetter eller boka om biljetter till föreställningarna i april.