Uppdaterat ang Länsteaterns åtgärder för att motverka smittspridning.

2020-03-14

Från och med onsdagens föreställning (18 mars) och framåt spelar Länsteatern för en publik på max 80 personer i salongen. Salongen kommer vara onumrerad – man kan alltså välja var man sätter sig och kan därmed undvika att sitta nära främmande människor. Har man köpt biljett med platsreservation gäller alltså inte platsreservationen men man kommer att kunna se föreställningen på teatern. Om man av medicinska skäl eller liknande måste sitta på en speciell plats i salongen – vänligen kontakta personal i biljettkassan. De personer som blir berörda av upphävd platsreservation kommer att kontaktas inför sin föreställning.

Om någon i Länsteaterns personal får symptom ställs föreställningen in, annars fortsätter vi spela om inget annat anges av folkhälsomyndigheten eller regeringen. Fortsatt gäller att publik som får symptom på Coronaviruset eller av oro för att bli smittade stannar hemma ersätts biljetterna med presentkort på teatern så man kan komma tillbaka när det hela har gått över.