KURS I SCENFRAMSTÄLLNING

Länsteaterns Scenskola

Kursen är FULLSATT


KURS I SCENFRAMSTÄLLNING

VAL OCH IMPULSER

En kurs för dig som funderar på att söka vidare till konstnärlig utbildning eller önskar få mer erfarenhet för fortsatt arbete på scenen. Du kommer att få arbeta med texter från nutid till grekiska dramer i monologer och dialoger. Det kommer finnas övningar i olika versmått med respektive epoks specifika uttryck.

Det kommer inte ske någon form av uppspel utan allt fokus ligger på din utveckling i scenframställning. Du erhåller nödvändigt kursmaterial på teatern (ingår i kursavgiften). Efter kursen erhåller du ett kursintyg.

UPPLÄGG
Under sju veckor arbetar du nio timmar per vecka under kvällstid, varav tre är eget arbete i repetitionssal.

Måndag-tisdag 18.00-21.00 på Länsteatern
onsdag 16.00-22.00 Studiefrämjandets lokal, Mejerigatan 1
Period 2 oktober - 21 november 2017

LÄRARE
Thomas Sundström; Länsteaterns konstnärlige ledare med mångårig erfarenhet i scenframställning från bl.a. Balettakademin, Kulturama samt utomlands.

Alexander Moberg; regissör med gedigen erfarenhet från arbete med tv- och teaterproduktioner såsom "Jakten på en Mördare" och "Anna Holt". Du kommer under kursen få möjlighet att läsa text mot professionella skådespelare.

ANTAL DELTAGARE
Max 6 elever. Det begränsande elevantalet gör kursen intensiv och personlig.

ANMÄLAN
Anmälan sker via studiefrämjandet. Senast 10 juni önskar vi att få in din anmälan. Audition kan förekomma och söktrycket är högt.

Pris för hela kursen inkl kursmaterial 2250 kr.

Länsteaterns kurs i scenframställning förs i samarbete med Studiefrämjandet.

Kursen är FULLSATT