Sista!

Idag är det dags att spela allra sista föreställningen av "Allt eller Inget".
Det är både med en smula lättnad och en gnutta vemod som jag lämnar denna produktion. Det har att göra med att man är så inställd på hur länge man ska spela en föreställning, och hur kul det än är (för det har verkligen varit otroligt kul!) så blir man till slut lite mätt på att varje kväll göra samma sak.
Men åh, såklart kommer jag att sakna produktionen! Att stå bakom scenen i mina lite för tajta kostymbyxor och vänta på min första entré medan jag tittar på musikalarnas fabriksdans. Att spela othello med Mats i pausen, att dansa med teknikerna bakom scenen, att spraya hårspray i mina "söners" hår, att känna mig viktig i min läkarrock, att möta Andreas Nilsson på scenen, att sjunga stämsång med Lena det falskaste jag kan i logen och allt annat som man har för sig på teatern.
Men mycket bär man ju också med sig! Som att jag blivit kär i en av mina medarbetare under denna produktion. Och Vilhelm tänker jag inte lämna! Bara produktionen.
Allt gott!
CamillaRepbild!