Tack alla för ALLT!

Så var då ännu en produktion i mitt 50-åriga liv snart över. Det har varit en spännande resa. Nya bekantskaper, nygamla bekantskaper och fulla salonger nästan jämnt. ALLT ELLER INGET har i skrivande stund 4 shower kvar -  sen är det definitivt slut. Vi kommer att riva och ensemblen splittras för nya insatser.

Snart är det semester och det ska bli väldigt skönt. Länsteatern återkommer i höst med ny chef och ny pjäs. Jag är ingen nostalgiker. Lika kul som det är med premiärer lika skönt är det när det är över med en produktion. Denna har dock varit ovanligt rolig att göra. Alla har verkligen gjort ett helgjutet, professionellt och starkt jobb. Publiken har varit fantastisk.  Stämningen i gänget har varit kul, varm och generös. Men Horse lämnar scenen den 5 maj för gott.  På fredag spelar jag, Janne och Andreas tillsammans med Kenneth, Rolle, Johnny, Rune och Tommy på Munken. Möt gärna upp då! Tack för den här gången kära publik och kollegor. Slutet gott allting gott. Slutar med ett citat från The Beatles

”And in the end

The love you take

is equal to the love you make”

Lennart “Horse” Bäck