Det finns bara ett ord: SUCCÉ!

Allt_55

Igår kväll ägde premiären av ALLT ELLER INGET rum i Visby, något som hela teamet på Länsteatern, Gotlands Musikalkompani och GotlandsMusiken väntat på och pushat för i månader. Och så var vi plötsligt där. Nu är föreställningsperioden igång och nära 40 föreställningar skall få möta sin publik.

LYSSNA PÅ RADIOKLIPP!

Radio Gotland var på plats och tog pulsen på premiärnerverna både bland skådespelarna och i publiken. Lyssna på det här klippet så får ni en känsla av detta. I inslaget intervjuas några besökare som var snabba med sina utlåtanden:

- Jag säger som de gör i Askungen, den var alldeles underbar! Helt fantastiskt.

- Det är suveränt. Jag skrattar så jag gråter och önskar att alla gotlänningar har möjlighet att se detta.

- Jag tycker det är fantastiskt att vi kan få en sådan här föreställning i Visby. Jag beundrar alla som varit med och gjort den här föreställningen. Ni som inte varit och sett detta ännu, gå och se!

- Lokalen passar perfekt eftersom det handlar om fabriksarbetare som har blivit av med sitt jobb. Scenografin gör sig fantastisk i den här lokalen. Jag blev lycklig av att ha sett den här föreställningen!