P R E M I Ä R ! ! !

Nu ger vi ALLT!!!

Nu ger vi ALLT!!!

 Ja, så var vi då framme vid den stora dagen! The Big Kahuna så att säga! Det ska bli fantastiskt roligt ikväll! Alla är nu taggade och tillsammans kommer vi göra en härlig föreställning! Ikväll uppstår också en av teaterlivets konstigaste splittringar. När vi andra nu börjar köra föreställningar för fullt, så är det några av våra kamrater som lämnar oss. Det är vår regissör Sofia Ahlin Schwanbom, vår scenograf Sören Brunes och vår repetitör Pelle Hallgren. Tack för allt arbete ni lagt ner i den här produktionen! Nu när vi står på egna ben så ska förvalta era insatser efter bästa förmåga. Ser fram emot att träffa allesammans ikväll.

Ni har väl köpt biljetter?!

Nu ger vi ALLT!

Eder tillgivne men smått diktatoriske
Harald Nilsson (Markus Fredén)