Vi står beredda, är du redo?

rep_allt_1

Nu gör vi klart för att släppa in publik… Och därmed gäller det att få upp informationsskyltarna, koppla upp biljettsystemet, ordna växelkassan och fixa schema för garderobspersonalen. Får ständigt frågan om vi kommer att hinna färdigt i tid. Teater må vara rörigt, hetsigt, galet, snurrigt och emotionellt – men missa att gå till premiär vid utlovat datum gör vi bara inte. En kamrat till mig har genom åren föreläst för teknikbranschen om hur teater håller tidsplaner och får schemat att hålla ända in i mål.  Det har väckt stor förvåning och förundran. För vem har inte hört att en lansering av en ny bil- eller telefonmodell blivit uppskjuten något år eller två… Och så kan kostymörer, maskörer, regissörer, scenografer, tekniker, skådespelare, producenter, musiker m.fl. klara av att hålla uppsatta datum.

Och vi står beredda på fredag- tro mig! För hela det fina gänget som arbetar med musikalen ALLT ELLER INGET lägger nu in en extra växel för att hinna klart. Frågan är om du hunnit boka biljett?

Lisbeth