Omräknat i sekunder blir det…

268 - Jeanette's Show Biz Nummer [Lena, Mats, Markus, Lennart och Ville]

Om 14 dagar är det premiär på ALLT ELLER INGET.  Omräknat blir det 335 timmar och då känns det lite lugnare eller 20100 minuter. Och i sekunder blir det… Fast oavsett räknesätt är den totala tiden densamma och snart är det dags.  En fabrikslokal ska då få nytt liv, ny musik i väggarna, fullt med bilar på parkeringen och massor med folk på läktaren. Det är en häftig känsla att vara med i denna förvandling och det känns som om FLEX-huset trivs med att få gästas av sång, musik och dans. Kan mycket väl tänka mig att fortsätta jobba i dessa lokaler – så är jag inte tillbaka på teatern efter spelperiodens är det troligen fortfarande tänt i något av kontorsrummen i fabriken och kaffet nybryggt… Men vänta inte till dess med att komma förbi. Har du bokat biljett till musikalen? Det börjar bli hög tid.

Lisbeth