Tre veckor kvar!

180879_10150118125535891_591630890_8029079_5310530_n

Oj oj oj! Nu börjar det närma sig här. Bara tre veckor kvar och en hel del kvar att göra.
Alla såna här små saker som inte riktigt har funkat men man har sagt till sig själv, äh det tar jag sen, har samlat i hopp sig till en rätt lång lista och nu är det som sagt inte så långt tid kvar. Iiihh spännande spännande.
Men jag ser fram emot premiären det kommer att bli awsome!

I dag har jag hjälpt min fina morbror Janne i skogen. Vi har ryddat i en plantering som vi har hållit på med varje vinter dom senaste tre åren, och i år hinner vi nog färdigt:) Det blir super tjusigt där vi har dragit fram, öppet, ljust och en massa plats för träden vi lämnar att växa på.
Nu ska jag och några vänner ut och bowla och ta en kall jävel.
Då får jag också lite träning för vi ska ut och bowla med jobbet på onsdag, och då ska jag vinna över alla HA HA.
Ha det gött! Tjing!