Bonus!

DSCN1075[1]

Ja, det blev ett bröllop till slut, och se så fina de var.

Till vänster ser ni min nya bonusmamma Renée, och till höger min pappa Lasse. Dock var det en del krångel innan det vart så fint som det blev. Först var det vägen dit som var lång och farlig genom Stockholms hjärta, där vi gick lite vilse. Men sen kom som tur var mina bonusbröder som räddade oss ur kaoset och förde oss rätt. När jag sen skulle sjunga låten ”Håll mitt hjärta” till brudparets ingång, så stängde datorn som skulle spela upp musikbakgrunderna, av sig.  Då fick jag ju starta upp den igen, och snabb var den inte. Så det var väl en tre minuter som brudparet fick vänta utanför, och alla stirrade på mig. Det var lite småjobbigt. Men efter det så gick allt som på räls, det var superfint och inte ett öga var torrt!

Nu är jag i Stockholm igen, andra helgen i rad! Men denna gång ska jag se en föreställning på Kulturama som min gode vän Johannes Loor medverkar i. De sätter upp en ”musikal” som heter Openings and Ending 2, och det är en härlig mix av öppnings-och slutnummer från massor av olika musikaler. Bland annat kommer jag få se slutnumret från Allt eller inget! Det ska bli superkul att få se hur de framför det, eftersom vi också snart ska göra det (Gaaaaaah!) Det ska såklart bli kul att se resten av showen också för de är säkert väldigt duktiga.

Tjolahopp!