Välförtjänt helg!

009 - 'Vi kan bli bättre' Lennart, Fredrik, Ville & Pelle

Sitter nu hemma i mitt lilla hus strax utanför Söderport för att blogga om dagen som har varit. Tittar ut över ett soligt och gnistrande vintrigt Visby. Så fint det är när solen får snön att skimra. Koltrastar flyger förbi och sätter sig på staketet utanför mitt fönster. Underbart.

Den här veckan har varit otroligt produktiv. Koreografierna har börjat fastnat i våra kroppar, pukslagen har smällt i orkestern, slipsar och bälten har åkt av och på med allehanda rörelser, musikalkompaniungdomarna har för första gången fått repetera på den riktiga scenen, stämmorna har drillats med hjälp av vår repetitör Pelle, scenkostymer har provats ut, regin har fördjupats och förstärkts, och många detaljer finslipas hela tiden... Kort sagt börjar föreställningen hamna på plats nu och leva sitt eget liv. Det går stadigt framåt och jublet som hördes när vi idag körde igenom hela låten ”Let It Go” för den förväntansfulla kvinnliga delen av ensemblen, visade att detta kommer att bli en kanonföreställning! Och just detta numret understryker verkligen Janne Åströms blogg, riktiga karlar vickar på rumpan, jajamänsan!

Alla har jobbat mycket hårt denna vecka, så helgen är välförtjänt med vila för många av oss, och resa till Stockholm för att se föreställningar för vissa av oss. På måndag kör vi vidare!

Men innan dess kanske vi möts ute i Visbys nattliv!

Hälsningar Markus "Harald" Fredén