Tanken andas och lever föreställningen.

179050_10150118125570891_591630890_8029081_4820275_nFoto: Markus Fredén

Vi har nu flyttat ut till spelplatsen där vi repar dans, scener och musik. Det byggs, sys, planeras, skruvas, kopplas ljusteknik och P-A system. Alltså en föreställning växer långsamt fram! Vår, d.v.s. Länsteatern Gotland och GotlandsMusikens i samarbete med Gotlands MusikalKompani och ABF,  föreställning av The Full Monty! Vi är nu mitt i rep-perioden och närmar oss den punkt där man bara är hemma och vänder. Psyket, tanken andas och lever föreställningen. En ganska jobbig process som jag varit utsatt för i 29 år nu. Man vänder, vrider, repar och ifrågasätter sig själv och andra. Och på något konstigt sceniskt, kemistiskt vis står man där en dag med en färdig föreställning som bara väntar på en sak för att kunna andas och leva. Er kära vänner och läsare av detta d.v.s publiken är det som gör något värt överhuvudtaget för oss på teatern.  Snart är vi där. Är ni?

Lennart