Smickrande klotter

290

Ja så har vi då blivit dekorerade, samtliga sex män både med text och mustascher. Mellan COOP och H&M kan man beskåda detta underbara konstverk. Tanken var nog att vi skulle uppröras men vi känner oss snarare smickrade, åtminstone de av oss jag pratat med idag. Måste erkänna att det är första gången jag blivit klottrad på och det är faktiskt riktigt kul på något underligt sätt. Joel har till och med fått ändrat efternamn. Han ska ju alltid vara lite speciell. Får trösta mig med att han inte fått några bokstäver på sig, utan bara ett utropstecken! Jag har en svag känsla av att detta konstverk inte kommer att bestå, så jag var tvungen att föreviga det genom att fotografera det!

En spännande läsarfråga kan vara förslag på vad ringen på Andreas bröstkorg betyder. Jag vet det inte. Någon som har en teori?