Tiden rusar iväg, snart är vi där!

lpskidspar

Tiden brukar gå fort när jag har roligt – därmed har jag nu helt fantastiskt kul eftersom premiären på musikalen ALLT ELLER INGET närmar sig med stormsteg och ”att göra listan” utökas för varje dag. Att sätta upp en musikal i en gammal fabrikslokal och med flera samarbetspartners kräver sina tjejer, killar, kvinnor och män. Det härliga är dock att vi är JUST det… Ett härligt brokigt gäng som sakta sammansvetsas till att den 25 februari tillsammans gå till premiär.  Nu hoppas vi på att många vill uppleva denna gemenskap med oss och vågar sig på att boka biljetter till musikalen i FLEX-huset. Det vore tråkigt om vi i slutet på april lät sista applådtacket klinga ut och det då, vilket är en producents mardröm, fanns många gotlänningar och fastlänningar som hade funderat på att gå, men det liksom aldrig blev av… Gör slag i saken och boka biljetter! Så lovar jag att vi står beredda att ta emot er!
Lisbeth Pettersson
PS: Jag har tagit mig runt skidspåret denna säsong. Fråga mig helst bara inte hur många gånger…