Lång dags rep mot natt!

AndreasBlog2

Lång arbetsdag. Idag fick vi mycket gjort. Många scener som hann trampas igenom och situationer att undersöka. Det är märkligt på nåt sätt det där att ju mer man gör desto mer finns det kvar att göra. Låter konstigt kanske?
Det är många scener som ska avverkas i den här musikalen och ju mer man närmar sig scenens kärna så vill man undersöka den mer på djupet. Men den tiden finns ju aldrig riktigt så man får släppa den ett tag och gå vidare för att borra lite i nästa rotkanal, och nästa, och nästa.. Man får till sist vänta på genomdragen för att sjunka ner lite till i detaljerna och till sist blir det helheten som får definiera var fokus ska ligga i varje enskild scen. En både lite skrämmande och pirrande resa genom historien vi ska berätta. Och då har jag inte ens nämnt alla sång och dansnummer vi ska skulptera ut i detta. Kommer vi hinna??!!
Ja, det är klart. Det gör man alltid, hur stressigt det än kan vara när man närmar sig premiär. Nog fan trillar allt på plats. Märkligt det där.
Lite tidigt kanske att spekulera i sånt här, det är ju trots allt över en månad kvar av arbete. Men det är ju nu när vi börjar se kartan som det roliga börjar på nåt sätt! ☺
Nåväl. Under tisdagen ska vi återigen bekanta oss med orkestern och köra igenom alla låtarna. Det ska bli kul!

Professor Nilsson