Min första blogg typ ever!

163097_10150096441480891_591630890_7656997_7199677_n

Hej gott folk.

Nu är det äntligen Fredriks tur att blogga. Så ni andra gubbar, stig åt sidan. Detta blir min första blogg typ ever! (Är det ungefär såna ord man ska använda i en blogg för att verka hipp?) Men hade lite flyt att jag fick lördagar att blogga på, för då kan ju jag titta på dom andras och skriva ungefär likadant. Smart va? Jag e fan bäst!

Så då kör vi. Jag spelar rollen Malkolm. Malkolm är en väldigt ensam person i 25-års åldern. Han bor hemma hos sin mamma, som behandlar honom som mer av en betjänt än sin son. Han måste även ta hand om henne för att hon är sjuk på grund av att hon röker alldeles för mycket. Han har inga vänner och känner sig väldigt ensam, och hans deltidsjobb som nattvakt på fabriken går ut på att gå runt runt i samma byggnad helt själv och ingenting händer. Malkolm är alltså inte alls nöjd med den man han har blivit och inte heller sitt liv, och är på väg att ge upp. När plötsligt Jerry och David kommer med ett ganska annorlunda jobbförslag...

Jag är en person. Och har bott på Gotland i 21 sommrar men det verkar som den där Markus Fredén som skrev sin blogg i fredags har hunnit uppleva mer av Visby än mig fast han bara har varit här någon månad. Annars är jag en trevlig kis som kan rulla köttbullar och tärna svamp.

Och gillar att vara med i musikaler. Så därför är jobbet jag har nu awesome!

Hörs sen! Tjoo!